ВИПУСКНИЙ 2023

Прощавай рідна школо !

Цими червневими днями, коли буяє краса і п’янить різнотрав’я, школи проводжають у самостійне життя своїх випускників. От і сьогодні, двадцять третього червня, шкільна родина Святопетрівського академічного ліцею зібралася на своєму майданчику, щоб сказати напутні слова та вручити атестати одинадцятикласникам.

За шкільним порогом залишилося безтурботне золоте дитинство, яскраві враження та емоції, багато друзів, а за незвіданим горизонтом – багато цікавих доріг, нові знайомства, блискучі ідеї зі знаннями й відкриттями. І тепер у кожного своя доля, своя життєва стежина, якою вам доведеться йти в майбутнє. Ви - герої майбутнього! Ваш час настав! Творіть! Здобувайте! Мрійте і будьте успішними, креативними, найкращими у своєму житті. Посадіть на своїй життєвій стежині паростки любові до життя, до людей, до України. Вірте в людську порядність і дружбу. Хай ваші серця не знають спокою. Хай передзвін шкільних літ звучить не лише в спогадах, а й у ваших серцях на все життя!

Наші одинадцятикласники були старанними, здібними, талановитими учнями. Полякова Анастасія, Червонописька Ольга, Чубарєв Олександр досягли високих успіхів у навчанні та нагороджені золотою медаллю. Усі медалісти підтвердили свої знання на предметних Олімпіадах ІІ етапу, де посіли призові місця. Полякова Анастасія взяла участь у ІІІ ( обласному) етапі Олімпіади з української мови та літератури, показавши хороший результат. Хочу відзначити Шелестова Маргариту, Півоварова Степана, Денисенко Юліану, Калітенко Анастасію за цілеспрямований підхід до навчання. Не відставали і хлопці: Панасенко Валерій, Єрмолович Захар, Булас Дмитро. Усі діти працювали за своїми можливостями.

Полякова Анастасія - творча, вольова, цілеспрямована, розсудлива, креативна - уже є студенткою Alfed universiteti, у штаті Нью-Йорк. Я щаслива з того, що довелося працювати із цією ученицею, що майже кожна дитина визначилася і впевнено йде до своєї мети, до здобуття обраної професії.

Любі вихованці, сьогоднішні випускники, шануйте і любіть батьків. Вони дали вам перше розуміння цього безмежного світу, навчили добру і вдячності, шані і повазі до ближнього. Продовжуйте їм життя своїми успіхами, хвилинами радості. І сьогодні уклінно дякую батькам за співпрацю, за розуміння, за підтримку. Батьківський комітет запропонував та подарував ліцею калину, яка стане спогадом про випуск 2023 року та символом України. Рубінові ягоди калини, за народними уявленнями, символізують мужність людей, що проливають кров за Батьківщину в боротьбі з ворогами. Калина – це символ рідної землі, отчого краю, батькової хати. На сьогоднішній день це дуже вагомо. А ще зібрали кілька тисяч гривнів, щоб передати нашим захисникам на дрони. Разом – до Перемоги!

І насамкінець побажаю вам - таким юним, молодим, сильним, перспективним - іти по життю, дотримуючись курсу щастя й удачі, прагнучи до своєї мети, заповітної мрії.

Я завжди буду пам’ятати роки, проведені разом. І, не забувайте, я завжди поруч із вами.

У добру путь під мирним небом.

Класний керівник випускників Ковриженко Віра Олексіївна
Кiлькiсть переглядiв: 211