Олімпійський тиждень - 2015

14 вересня в Петрівській ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулися спортивні змагання за програмою проведення в Україні «Олімпійського тижня». Організатором даного заходу є Національний олімпійський комітет за сприяння Міністерства України у справах сім’ї, молоді та спорту.

Галерея "Олімпійський тиждень - 2015"

Перш за все – це спортивне свято, спрямоване на популяризацію здорового способу життя та розвиток олімпійського руху в Україні.

Участь в змаганнях взяли кращі спортсмени 4, 5, 6 класів в таких легкоатлетичних дисциплінах: біг на дистанції 30 і 60 метрів, стрибки в довжину з місця і з розбігу, метання м’яча на дальність.

Кращими у своїх видах змагань стали: в бігу на 30 метрів першість розділили Сезон Єлізар з 6-А класу і Козуб Антон з 6-Б, в бігу на 60 метрів – Салавор Максим – 6-А клас, в стрибках в довжину з місця перемогу святкував Шкода Роман з 6-А класу, в стрибках в довжину з розбігу переміг Душко Віктор – 6-А клас. В метанні м’яча першим став також учень 6-А – Глюза Андрій.

Хотілось би зауважити, що окрім переможців чудово виступили в змаганнях всі учасники, зокрема серед кращих були Шелестова Маргарита з 4-Б класу, Рева Євген з 5-Б класу, Хавела Юля та Шик Богдан з 4-А класу.

Переможці та призери будуть нагороджені грамотами та дипломами на урочистій лінійці.

Загалом, треба сказати, що спортивне свято вдалося на славу, бурхливі емоції вирували як серед учасників змагань, так і серед вболівальників, а задоволеними залишились всі.

Кiлькiсть переглядiв: 148