Останній дзвоник покликав на канікули

Для переважної більшості школярів свято Останнього Дзвоника є одним із найулюбленіших. Певно, саме тому на урочисту лінійку з нагоди завершення навчального року збирається велика шкільна родина - учні, педагоги, батьки. Усі урочисто вдягнені з особливим нетерпінням чекають на початок зворушливого заходу, яке є своєрідним підсумком річної роботи великого колективу.

Поступового стихає дитячий гомін - і на шкільному майданчику починає панувати Свято Останнього Дзвоника. Традиційно лінійку відкривають гімн України та гімн школи. Під бурхливі оплески багаточисленної шкільної родини на подвір'ї з'являються головні герої заходу - випускники - учні 9-х та 11-ого класів.

Саме для них сьогодні лунатимуть настанови та щирі побажання успіхів у дорослому житті від першокласників, педагогів, почесних гостей свята. А поки директор Святопетрівської школи Микола Неруш звертається із вітальним словом до всієї шкільної громади та анонсує здобутки учнів та їх наставників протягом навчального року. Завдяки фінансовій підтримці місцевої ради та безпосередньо сільського голови Антона Овсієнка, який також завітав на свято, переможці олімпіад, спортивних змагань, їх наставники, а також відмінники 3 та 4 класів отримали не лише грамоти та похвальні листи, а й грошові премії та солодкі подарунки.

Церемонія нагородження найкращих учнів школи продемонструвала, що нам є ким пишатися. Окремими подарунками від районного депутата Павла Регана були нагороджені переможці конкурсу “Моє освітнє середовище”, що пройшов у закладі наприкінці навчального року. Дякували рідній школі та своїм учителям й випускники, для яких того дня пролунав справді останній шкільний дзвоник. І щойно його пісня пронеслася над шкільним подвір'ям, і в небо випурхнули різнокольорові кульки, які разом із своїми бажаннями випустили одинадцятикласники, усі учні школи поспішили до своїх улюблених наставників. Вони віншували вчителів яскравими букетами весняних квітів, щирими усмішками, зворушливими словами подяки…

Поступово на шкільному подвір'ї залишилися лише невеличкі групи учнів, які обирали щонайкращі місця для фото на згадку. А ще у всіх без винятку учасників заходу залишилося особливе відчуття безтурботної піднесеності. Такий настрій створюють виключно шкільні свята, наповнені дивовижною енергією нестримного дитячого оптимізму та життєрадісності.

Галерея "Останній дзвоник 2018"

Джерело: http://www.petrivske.org.ua

Кiлькiсть переглядiв: 93