Відкриття пришкільного табору відпочинку "Посмішка"

Чого біля школи гуртуються діти,
Нарядні й веселі, ніхто не сумний?
Бо розпочалося справжнісіньке літо,
Відкриє свої двері і табір шкільний

29.05.2018 року, у Святопетрівській ЗОШ І – ІІІ ступенів за сприяння Святопетрівського сільського голови Овсієнка А.М. відбулося відкриття пришкільного табору відпочинку «Посмішка».

Свято пройшло під гаслом «Привіт, літо! Привіт, друзі!». У цей день відбувся цікавий захід «Вогник знайомств», де діти разом грали у веселі ігри, брали участь у різноманітних конкурсах, малювали на асфальті. Спортивні змагання «Веселі естафети» дали змогу дітям показати свої фізичні здібності, сприяли виробленню навичок здорового способу життя, зміцненню здоров’я дітей.

Було проведено бесіду-вікторину «Діти та навколишнє середовище». Вихованці табору відгадували загадки, розучували народні повір’я, прикмети, прислів’я, а також навчилися розрізняти рослини, гриби.

Колектив педагогів пришкільного табору з денним перебуванням «Посмішка» уважно ставиться до кожної дитини, піклується про створення комфортних умов перебування дітей у таборі, створює доброзичливу атмосферу відпочинку для учнів школи та майбутніх першокласників. Діти отримали масу задоволень, заряд бадьорості та енергії.

Кiлькiсть переглядiв: 245