Спільне засідання Ради школи та Батьківського комітету

18 квітня 2018 року відбулося чергове спільне засідання Ради Святопетрівської школи та представників батьківського комітету.

До розгляду були запропоновані важливі питання, які варто вирішувати спільними силами шкільної та сільської громади. Засідання вела голова Ради В.В. Гельгар.

Заступник директора школи Печена Н.А. детально зупинилась на питанні прийому до перших класів . Ситуація досить напружена, яка пов’язана з недостатньою кількістю приміщень для забезпечення якісного навчально-виховного процесу. Під загрозою група подовженого дня для учнів перших та других класів.

Наступне питання також пов’язане з організацією навчально-виховного процесу. У зв’язку зі збільшенням контингенту учнів постає питання внесення змін до трудового розпорядку дня. Дане питання було винесено на обговорення. Було запропоновано початок роботи школи перенести на 08 год 10 хв. Рада та батьки підтримали цю пропозицію та рекомендували до розгляду на засіданні педагогічної ради.

Заступник директора школи Лотоцька С.М. проінформувала присутніх про роботу літнього пришкільного табору.

Спільно з працівниками місцевої медичної установи та шкільною медсестрою Мариніч Т.Г. було обговорено питання медичного забезпечення щодо організації літнього оздоровлення. До речі, варто черговий раз подякувати Святопетрівському сільському голові Овсієнку А.М. та депутатам місцевої ради за виділення коштів на оздоровлення учнів школи протягом літа.

Було запропоновано ввести до складу Ради головного лікаря сільської медичної установи Куровську М.М.. Пропозиція була ухвалена одноголосно.

Голова загальношкільного комітету Візір В.В. зупинилась на питанні фінансово-господарського характеру, проведення ремонтних робіт.

Також заплановано проведення щорічного звітування адміністрації школи за результатами роботи колективу 2017–2018 н.р. на 07 червня 2018 року.

/Files/images/foto/IMG-1851383a7bbe7a123518dd166769ad36-V.jpg /Files/images/foto/IMG-320abe86d6e47647efce1dbd893e4512-V.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 130