Повернутися до звичайного режиму

МОН оголосило конкурс талановитих дітей із цінним грошовим призом

Міносвіти нагадало про прийом заявок на конкурс «Диво дитина», де талановиті учасники від 4 до 13 років включно можуть отримати цінні призи. Про це повідомляє прес-служба МОН.

Для участі в конкурсі діти мають правильно заповнити та надіслати анкету за підписом батьків або уповноваженої особи, копію свідоцтва про народження, а також матеріали, які свідчать про досягнення конкурсанта (фото-, відеоматеріали, копії дипломів, грамот, свідоцтв, статей тощо), на поштову адресу 03186, м. Київ, вул. Авіаконструктора Антонова, 5-Б, оф. 712.

Нагородження відбудеться в таких номінаціях:

— Найрозумніша дитина;

— Найспортивніша дитина;

— Найтворчіша дитина;

— Найдивовижніша дитина (діти-рекордсмени з різних вправ фізичної культури; діти які мають унікальні та неймовірні здібності (феноменальна пам’ять, швидке перемноження/читання, сила, швидкість, гнучкість та ін.), в тому числі паранормальні; діти, які мають незвичайні знання та вміння в ранньому віці та ін.;

— Найгероїчніша дитина.

Розмір грошових премій: 1 місце — 7000 грн; 2 місце — 5000 грн; 3 місце — 3000 грн. Учасники також можуть отримати додаткові призи та бонуси від партнерів конкурсу.

Заявки приймаються до 15 березня.

Всеукраїнська премія «Диво дитина» започаткована у 2009 році. Метою конкурсу є пошук та визнання обдарованих дітей. За час існування учасниками конкурсу стали понад 15 тис. дітей з усієї України. Традиційно до складу конкурсного журі входять зірки естради, артисти театру та кіно, спортсмени, фахівці державних та громадських організацій.

Кiлькiсть переглядiв: 93