Виховний захід «Свято казки» у 2-В класі

«Забута казка — це золоте намисто, яке впало на морське дно» — кажуть старі люди. І щоб не втратили наступні покоління такого намиста, ми повинні зберігати у своїй пам’яті перлини народної мудрості, розшукувати народних мудреців, які зберігають в пам’яті безліч казок, народних оповідок, пісень та прислів’їв.

Казка – це світ чарівний та незвичний,
Казка – це диво, сповнене краси.
Поринуть в казку, це ж бо так цікаво,
Це справді свято, радість для душі.

14 грудня у 2-В класі пройшло чарівне та захоплююче «Свято казки» (класовод Філюк І.В.).

Учні класу перевтілилися у героїв своїх улюблених казок, поринули в атмосферу свята і отримали масу позитивних емоцій. Виховний захід проходив у вигляді вікторини, де Червона Шапочка з Котигорошком, Буратіно з Мальвіною, Лисичка та Джин перевіряли, як добре діти знають казки.

Чарівні Попелюшка та Дюймовочка підготували ніжний танок, під музику якого всі гості поринули в атмосферу казкового балу, а троє друзів - Кіт у чоботях, Карлсон та Вінні-Пух - перевірили, як діти знають свої права та обов’язки на прикладі героїв різних казок.

Завершенням же свята стала інсценізація відомої всім казки «Вовк та семеро козенят», у якій було порушено актуальну на сьогодні тему поведінки дітей з незнайомцями та безпечну поведінку вдома.


Галерея "«Свято казки» у 2-В класі"

Кiлькiсть переглядiв: 684